Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در ارتباط وبیناری با فرماندهان مناطق و گروه‌های پدافندی این نیرو ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، گفت: پدافند هوایی ارتش به برکت انقلاب اسلامی پیش قدم در عرصه دانش‌بنیان است و قطعا این رویکرد مثبت و ارزنده منشأ خیر و پیشرفت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: «ما می‌توانیم»، اظهار کرد: امروز نیروی پدافند هوایی ارتش با تکیه بر خودباوری، دوراندیشی و اعتماد به نیروی انسانی متخصص و فنی در مرتبه و جایگاه «ما توانستیم» قرار گرفته است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه سازمان جهاد خودکفایی نیروی پدافند هوایی ارتش و همچنین مراکز آموزش و دانشگاهی این نیرو ارتباط بسیار نزدیک، سازنده و اثرگذاری با سایر دانشگاه‌های سراسر کشور، وزارت دفاع و نیز مجموعه نیروهای مسلح در راستای انجام طرح‌های تحقیقاتی، طراحی و ساخت ملزومات پیشرفته‌ دفاعی و نظامی دارند، خاطر نشان کرد: تجارب پیشکسوتان نظامی، علمی و صنعتی در کنار پویایی و انگیزه نسل جوان، همزمان با اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه علیه کشورمان، فرصت‌هایی را برای مطرح شدن ایران عزیز در عرصه بین‌المللی رقم زد که اکنون به این داشته‌ها افتخار می‌کنیم.

امیر صباحی‌فرد با بیان اینکه ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به هر حوزه‌ای از قبیل دفاعی، صنعتی، پزشکی و تجاری نویدبخش ورود نوآوری به آن حوزه‌ها است، گفت: در تولید تجهیزات دفاعی، فناورانه و راهبردی از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش خطاب به فرماندهان مناطق و گروه‌های پدافندی این نیرو، تأکید کرد: اقتدار، صلابت و منزلت یک نیروی نظامی در سایه پیشرفت و شتاب علمی ممکن خواهد شد چرا که لحظه‌ای توقف به منزله برتری یافتن دشمن است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: پدافند هوایی نیروی هوایی ارتش نیروی پدافند هوایی ارتش دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۱۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در نقشه ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهمی در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این زمینه ما شرکت‌های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی، تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پر رنگ شده است و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنهاست. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی، نوع غذا‌ها و کم تحرکی باوجود کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی همچنین «رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی» را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است