Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@17:33:20 GMT

یک فروند جنگنده F14 بازآماد شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۹۸۵۰

یک فروند جنگنده F14 بازآماد شد

با حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش یک فروند جنگنده شکاری رهگیر F-14 که پس از 18 سال زمین‌گیری توسط متخصصان نیروی هوایی ارتش بازآماد (اورهال) شده بود به ناوگان عملیاتی این نیرو ملحق شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، یک فروند جنگنده شکاری رهگیر F-14 پس از 18 سال زمین‌گیری توسط متخصصان نیروی هوایی ارتش در پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان بازآماد (اورهال) شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم رونمایی از هواپیمای بازآماد شده F-14 این نیرو به دست متخصصان فنی، اظهار کرد: خدا را شاکریم که امروز شاهد بازآماد یکی دیگر از هواپیماهای جنگنده این نیرو پس از 18 سال زمین گیر شدن، با 39هزار نفر ساعت کار هستیم که به دست متخصصین داخلی و با استفاده از دانش کاملا بومی بازسازی و در ریل عملیاتی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: امروز نیروی هوایی به برکت خون شهدا و وجود جوانانی متخصص و ولایی نیرویی آماده، با اقتدار و مطیع فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای عزیز برای جانفشانی در راه صیانت از ارزش های انقلاب اسلامی و حفاظت از کیان کشور عزیزمان ایران است.

امیر واحدی در ادامه خاطر نشان کرد: نیروی هوایی یک نیروی دانش محور و خود اتکا بر پایه بهره گیری از دانش بومی و متخصصین داخلی است که افتخار بازآمادسازی هواپیماهای جنگی همچون F-14 را در کارنامه خود دارد، هواپیمایی که کشور عزیزمان ایران تنها دارنده آن در جهان است، که وظیفه این هواپیمای جنگنده حفاظت از هسته مرکزی کشور است.

فرمانده نیروی هوایی با اشاره به همکاری با شرکت های دانش بنیان خاطر نشان کرد: امسال بحمدالله با توجه به نامگذاری سال 1401 به نام دانش بنیان ها و اهتمام ویژه نیروی هوایی نسبت به استفاده از تجربیات و دانش نخبگان فنی توانسته ایم در این زمینه همکاری های مثمر ثمری داشته باشیم تا جایی که امروز بسیاری از قطعات گلوگاهی این نیرو به دست شرکت های توانمند دانش بنیان طراحی و ساخته می شود که این تنها گوشه‌ای از همکاری ها و هم افزایی های نیروی هوایی با این شرکت ها است.

وی در پایان اظهار کرد: ارتباط نیروی هوایی با دانشگاه ها و صنعتگران جوان کشور یک ارتباط تاثیر گذار و دوسویه است که ما همواره در تلاشیم تا این ارتباطات را بیش از پیش گسترش دهیم تا انشالله در اینده نه چندان دور شاهد پیشرفت های چشمگیر در صنعت هوایی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارتش جنگنده بازآماد نیروی هوایی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۹۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!

زی‌سان: فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده روز پنجشنبه پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.

کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.

سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.

فرانک کندال در این باره گفت: «ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی]واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.»

ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.

کندال اضافه کرد: «ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آنها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آنها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آنها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آنها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آنها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.»

نگرانی عمیق در خصوص تسلیحات مجهز به هوش مصنوعی

کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند.

اگرچه نظارت انسانی در استفاده از سلاح‌ها همیشه وجود خواهد داشت، اما نگرانی‌های گسترده و جدی در مورد واگذاری تصمیم مرگ و زندگی به حسگر‌ها و نرم افزار‌ها همچنان به قوت خود باقی است و یک واکنش سیاسی فوری و بین‌المللی می‌طلبد.

روی آوردن ارتش‌ها به هواپیما‌های مجهز به هوش مصنوعی ناشی از نیاز آنان به امنیت، هزینه و نیز قابلیت‌های استراتژیک است.

به عنوان مثال، اگر آمریکا و چین روزی وارد جنگ شوند، ناوگان امروزی نیروی هوایی متشکل از جنگنده‌های گران قیمت و سرنشین‌دار هر دو طرف در سایه پیشرفت‌های فعلی در سیستم‌های جنگ الکترونیک، فضا و نیز دفاع هوایی آسیب پذیر خواهند بود.

نیروی هوایی چین در حال پیشی گرفتن از ایالات متحده و در حال جمع آوری ناوگانی از پرنده‌های جنگی بدون سرنشین است.

tags # اسلحه و جنگ افزار ، هوش مصنوعی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • هشدار فرمانده بلندپایه ارتش /به هیچ تهدیدی توجه نمی کنیم
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد